Om A&O

A&O i Vården AB är ett vårdföretag som driver primärvård vid vårdcentral. Företaget är ett helägt dotterbolag till A&O Ansvar och Omsorg AB som drivit äldreomsorg sedan 1993 vilket gör oss till ett av de äldsta aktörerna inom vård och omsorg. Totalt har A&O över 900 medarbetare i Sverige.

A&O har samma svenska ägare sedan 1993 och har inga externa ägare eller inblandning av riskkapital. Detta borgar för ett ansvarsfullt och långsiktigt perspektiv på verksamheten utan krav på vinster eller stora aktieutdelningar.

Värdegrund

A&O vill skapa en positiv miljö och bemötande för människor i behov av vård och omsorg. Vårt mål är att alla ska känna värme, omtanke och trygghet i alla vårdkontakter.

Vi vill vårda efter vår vision som vi kallar Hela människan - hela livet. Detta betyder att vi alltid vill se och respektera varje patient som en hel människa även om sinnen eller kroppsliga funktioner är försvagade. Vi vill möta alla de behov som varje individ har hela livet och värna om patienternas integritet och självbestämmanderätt.